Termeni si conditii

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesând și utilizând magazinul online TricouriTari.ro, sunteți de acord să respectați și să fiți supus tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Drepturile de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezente pe TricouriTari.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, imagini, text, design și logo-uri, sunt deținute de către TricouriTari.ro sau de către proprietarii licențiați.

Utilizarea Platformei

Utilizatorilor le este permisă utilizarea platformei TricouriTari.ro pentru scopuri personale și non-comerciale. Este interzisă utilizarea sau reproducerii neautorizate a conținutului site-ului în alte scopuri fără acordul prealabil scris din partea noastră.

Politica de Confidențialitate

Colectarea și utilizarea informațiilor personale sunt supuse Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor conform Politicii de Confidențialitate.

Comenzi și Plăți

Plasarea unei comenzi pe TricouriTari.ro reprezintă acceptarea de către dvs. a prețurilor și a descrierilor produselor disponibile pe site. Plata comenzilor este reglementată de către condițiile și politicile noastre de plată.

Dreptul de Modificare

TricouriTari.ro își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau revizui Termenii și Condițiile fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice aceste informații în mod regulat pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Contact

Pentru întrebări sau clarificări referitoare la Termenii și Condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa office@tricouritari.ro.

Cos cumparaturi
Scroll to Top